De op deze website getoonde informatie is door WVR Advies B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. WVR Advies B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over diensten die door WVR Advies B.V. worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

WVR Advies B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. WVR Advies B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van WVR Advies B.V. opgenomen informatie.

Verwijzingen naar sites die niet door WVR Advies B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel WVR Advies B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door WVR Advies B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.
 

 

 

WVR Advies B.V. | Neterselsedijk 11 | 5094 BC | Lage Mierde | T 013 8440116 | info@wvradvies.nl

Design M. Rovers, Disclaimer, Algemene Voorwaarden